mail@lingualand.gr
+30 210 665 9976

Ιστορια

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Ιδρύτρια του εργαστηρίου είναι η Άννα Αραγιάννη, η οποία με πολύ μεράκι και αγάπη για τα παιδιά ξεκίνησε να διδάσκει σε μια μικρή αίθουσα τότε.
Πάντα αγαπητή σε όλους τους μαθητές της, κατόρθωσε όχι μόνο να έχει επιτυχίες άλλα να αφήσει αλησμόνητες αναμνήσεις σε παλιούς μαθητές της που είναι τώρα και οι ίδιοι γονείς και τα παιδιά τους είναι μαθητές μας!
Η Άννα είναι απόφοιτος του Open University στον τομέα της κοινωνιολογίας, ενώ συμμετέχει και σε πολλά σεμινάρια για τις καινούριες μεθόδους εκμάθησης των Αγγλικών. Σταδιακά, κατάφερε να μεταφέρει το εργαστήρι στον χώρο που είναι τώρα, ενώ φροντίζουμε να το εξοπλίζουμε με ό,τι είναι απαραίτητο για τον σύγχρονο μαθητή.
Από το 1994, διδάσκει η Κέλλυ Πανούση, κόρη της Άννας. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος της Αγγλικής φιλολογίας, ενώ από το 1999 έως το 2001 έζησε στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής, όπου εργάστηκε ως δασκάλα αμερικάνικου δημοτικού σχολείου τον πρώτο χρόνο και ως καθηγήτρια Αμερικάνικης λογοτεχνίας και Ισπανικών τον δεύτερο. Εκεί ακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο West Chester University. Συνεχίσε τις σπουδές της στο Mediterranean College το ακαδημαικό έτος 2005 -2006 στον τομέα της Ψυχολογίας, ενώ παρακολουθεί σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των εξετάσεων. Στόχος της, εκτός από την επιτυχία των μαθητών της, είναι να τους βοηθήσει να αγαπήσουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών και να κατανοήσουν πόσο πολύ μπορούν να τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Όπως συνοπτικά αναφέραμε και πριν, η εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας δεν είναι μια απλή διαδικασία. Η εποχή στην οποία ο δάσκαλος έμπαινε στην τάξη με ένα βιβλίο στο χέρι, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η καινούρια εποχή απαιτεί τον μαθητή να είναι τόσο ενεργός όσο και ο δάσκαλος μέσα στην τάξη, ενώ ο δεύτερος πρέπει να κατανοήσει ότι είναι απλώς το μέσο που θα βοηθήσει τον μαθητή και όχι ένας μικρός θεός που μαγικά θα βάλει όλες τις γνώσεις μέσα στο κεφάλι του παιδιού. Τα παιδιά της νέας γενιάς, είναι ιδιαίτερα έξυπνα, πιο ώριμα, με ιδιαίτερες αναζητήσεις και ποικίλα ενδιαφέροντα. Επομένως, ο εκπαιδευτικός πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω, να έχει ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, να είναι ικανός να προσαρμόζεται σε καινούριες καταστάσεις, να μπορεί να τα πηγαίνει εξίσου καλά με διαφορετικές προσωπικότητες και να καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες τους. Εμείς, με γνώμονα αυτή την φιλοσοφία, εκτός από τις σπουδές μας, φροντίζουμε να ανανεώνουμε τα βιβλία μας, να παρέχουμε οπτικό-ακουστικό υλικό (διαδραστικούς πίνακες), εκμάθηση της γλώσσας μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, να κάνουμε θεατρικές παραστάσεις στα Αγγλικά, διάφορα παιχνίδια στην ξένη γλώσσα καθώς και να παρακολουθούμε ανελλιπώς σεμινάρια που θα μας καθοδηγήσουν πώς να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να μάθουν με τον πιο ευχάριστο, δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η πολυετής πείρα μας και οι επιτυχίες των μαθητών μας ίσως να αποτελούν προσόν, αλλά η προσπάθεια για κάτι καλύτερο είναι αυτό που επιθυμούμε!

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Γιατί η πολυετή μας πείρα και η αγάπη μας για τις γλώσσες είναι παράδοση και γίνεται με υπευθυνότητα.

Ακολουθώντας καινοτόμες μεθόδους και σύγχρονα πολυμέσα μάθησης, σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας σύμφωνα όχι μόνο με το δυναμικό της τάξης, αλλά και με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.

Για εμάς, η σχέση μαθητή-δασκάλου είναι υπέρτατη αξία. Πέρα από τη διδασκαλία, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα στο μαθητή, σε συμβουλευτική βάση. Ρωτήστε απόφοιτούς μας να σας πουν!.

Πείρα και διάθεση
Τεχνογνωσία και εξέλιξη.
Διαχρονική Σχέση Αξίας.